Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Więc tak, wymyśliłem serwer AntSerw. Kiedy wchodzisz na serwer pojawiasz się w wielkim mrowisko. Następnie wychodzisz poza mrowisko nazbierać materiałów które sprzedasz w sklepie. Kiedy już je sprzedasz w sklepie będziesz mógł kupić nocleg (własną komorę). Jeśli będziesz chciał dłużej w niej mieszkał musisz ją codziennie opłacać. Uwaga codziennie będziesz musiał oddać podatek królowej oraz zapłatę w postaci surowców. Po za tym z mrowiska będzie można wyjść jedynie w dzień, bo w nocy będzie zamknięte. Co będziesz mógł robić w nocy? Pokopać w mrowiskowej kopalni lub pobawić się w jakąś mini grę ;)

Co o tym sądzicie? Jeśli macie jakieś uwagi, lub coś byście zmienili piszcie! :D

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł Swietny! Wreszcie jakiś nowy fajny tryb.Kilka moich pomysłów,Mozesz dodac prace i zeby za kopanie czy tam cos byla kasa,Zrobic 2 mrowiska,I wojny mrowisk,tzn że każdy sb tam kopie robi EQ itp. A Tam np co 10-15 Dni Wojna mrowisk,Będzie można brać jeńców,A potem królowa musiała by ich wykupić za Jakies tam surowce.To Tyle ;) Pomysł Swietny,I Jak wypali to na 100% Zagram ;)

Opublikowano

Pomysł bardzo fajny.

Mam nadzieję, że będzie równie miło jak w tym opisie.

Z wielką wielką chęcią zagram na takim serwerze, ponieważ jak dla mnie jest to nowość.

Pamiętaj tylko o dobrej maszynie, administracji i odpowiedniej atmosferze szczególnie na początek.

Nie mogę się doczekać! ;)

Opublikowano

Pomysł bardzo fajny.

Mam nadzieję, że będzie równie miło jak w tym opisie.

Z wielką wielką chęcią zagram na takim serwerze, ponieważ jak dla mnie jest to nowość.

Pamiętaj tylko o dobrej maszynie, administracji i odpowiedniej atmosferze szczególnie na początek.

Nie mogę się doczekać! ;)

@iVenoom maszynę napewno poszukam (jak myslisz ile slotów?), administracja będzie ogarnięta, atmosferę ma zapewnić specjalny texture pack który stworzy mi jakiś grafik, w którym gracze zamiast steva będą widzieć skin mrówki ;)

Pomysł super

Dziękuje, tylko powiedzcie mi czy mam otworzyć tylko serwer AntSerwer czy połączyć serwer PvP z tym AntSerwer?

Opublikowano

@iVanoom maszynę napewno poszukam (jak myslisz ile slotów?), administracja będzie ogarnięta, atmosferę ma zapewnić specjalny texture pack który stworzy mi jakiś grafik, w którym gracze zamiast steva będą widzieć skin mrówki ;)

Nie zbyt ważne jest to ile slotów, a ważne to jakiej pojemności ma być taki serwer.

Sądząc po opisie będzie on duży, a co za tym idzie będzie potrzebował dużo RAMu.

Poszukaj w miarę dobrej maszyny - wykaz masz na forum. Slotów? Nie wiem, zapowiada się dobrze, więc na sam początek kup 100, a po kolejnym miesiącu powiększysz o ile chcesz ;).

Opublikowano

Będzie wam to bardzo przeszkadzać gdyby serwer miał nie autorskie plugin? Znaczy kilka może by i miał, ale głównie tu chodzi o to żeby tryb wam się podobała a nie o pluginy, bo autorskie pluginy to muszą być na SV+Gildie, a tu mogą być.

Opublikowano

Pomysł świetny, oryginalny. Zagrałbym na takim serwerze. 

Zadbaj o przyjemną atmosferę, ekipę i przede wszystkim reklamę. ;-)

Opublikowano

@tomasz331 ale jak serwer mam utrzymać skoro nie mam kasy?

Pomysł świetny, oryginalny. Zagrałbym na takim serwerze. 

Zadbaj o przyjemną atmosferę, ekipę i przede wszystkim reklamę. ;-)

Dzięki za dobre słowo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...